EU

PROJECTS & ΕΣΠΑ

Ο έντονος ανταγωνισμός σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο, η ανάγκη για ακριβή σχεδιασμό και εκτέλεση των έργων, η πολυπλοκότητα των διαδικασιών καθιστά αναγκαία την απόλυτη εξειδίκευση και την μεθοδευμένη στρατηγική από την σύλληψη της ιδέας στην ολοκλήρωση του έργου και την αξιοποίηση των παραδοτέων.

Περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη εποχή, οι συνθήκες απαιτούν εγρήγορση στην ανεύρεση οικονομικών πόρων από εθνικά και ευρωπαϊκά κονδύλια, για να εξασφαλιστεί η απρόσκοπτη πορεία των αναπτυξιακών προγραμμάτων του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, καθώς και η τόνωση των ερευνητικών δραστηριοτήτων της χώρας μας.

Η επιλογή της AVMap GIS AE είναι η ιδανική λύση, που συμπληρώνει την εμπειρία και το ανθρώπινο δυναμικό που χρειάζεστε, ώστε  να διεκδικείτε ισότιμα το μερίδιο που σας αναλογεί από τις προσκλήσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης και να ολοκληρώσετε χωρίς προβλήματα τα έργα που υλοποιείτε.

Οι αναγκες σας

Οι ανάγκες σας, είτε ανήκετε σε δήμο ή άλλο δημόσιο φορέα, είτε είστε μέλος ΔΕΠ ή μέλος μιας ανεξάρτητης ερευνητικής ομάδας, είτε τρέχετε την δική σας επιχείρηση, είναι αυτές που θα καθορίσουν τις επιλογές σας, την απόφασή σας. Αποτιμήστε τις ανάγκες σας ρεαλιστικά και εναρμονίστε τις ιδέες σας με τα σύγχρονα πρότυπα και χρηματοδοτικά δρώμενα. Τεράστια κονδύλια διατίθενται σε ετήσια βάση μέσω της προκήρυξης προσκλήσεων υποβολής αναπτυξιακών, ερευνητικών, επενδυντικών προτάσεων. Η ποικιλία χρηματοδοτούμενων έργων καλύπτει όλους τους θεματικούς άξονες και προτεραιότητες ενός δήμου, όλα τα γνωστικά αντικείμενα ενός πανεπιστημιακού ιδρύματος, όλες τις απαιτήσεις και τους σκοπούς μιας ερευνητικής ομάδας ή μια επιχείρησης. Ο έγκαιρος εντοπισμός ανοιχτών και κατάλληλων προκηρύξεων σας δίνει την δυνατότητα να αποκτήσετε τους αναγκαίους πόρους που καθιστούν την ιδέα σας ένα προσεκτικά σχεδιασμένο και βιώσιμο έργο.

η εμπειρια μας

Από το 2000 βρισκόμαστε δίπλα στους φορείς τοπικής αυτοδιοίκησης και στον ευρύτερο δημόσιο τομέα, σε πανεπιστημιακές ομάδες, μέλη ΔΕΠ, ιδρύματα και ιδιώτες. Το 2004 συστήνεται το Τμήμα Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων & Διαγωνισμών το οποίο μετονομάζεται το 2009 σε Τμ. Χρηματοδοτήσεων & Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων. Το Τμήμα παρουσιάζει αλματώδη ανάπτυξη από τα πρώτα του βήματα και σήμερα περήφανα δηλώνουμε ότι έχουμε εξασφαλίσει χρηματοδοτήσεις σε φορείς και συναδέλφους σας συνολικού προϋπολογισμού πάνω από 31 εκ. ευρώ.

Κύριο αντικείμενο του Τμήματος είναι η προετοιμασία και υποβολή φακέλου όλων των ειδών των προτάσεων από εθνικά ή κοινοτικά κονδύλια και όλων των θεματικών αξόνων, η παρακολούθηση και η διαχείριση έργων, καθώς και η δικτύωση των ομάδων. Οι άνθρωποί μας είναι η δύναμή μας.  Αξιοποιείστε μας!

Παρακολουθούμε στενά κάθε στάδιο της υποβολής της πρότασης και της υλοποίησης του έργου σας, είμαστε εκεί όταν μας χρειάζεστε για να αγκαλιάσουμε τις ιδέες, να κατανοήσουμε  τις ανάγκες σας, να μοιραστούμε το ρίσκο και την ευθύνη, να πυροδοτήσουμε μια δυναμική σχέση. Εμείς ασχολούμαστε επαγγελματικά με τις χρηματοδοτήσεις, εσείς επενδύετε τον χρόνο και την ενέργειά σας στα πραγματικά καθήκοντα του επαγγέλματός σας.

15 χρονια ανοδικης πορειας

Εμείς είμαστε εδώ για εσάς!

Δυσκολεύεστε να αναθέσετε στο προσωπικό σας να βρει προσκλήσεις και partners;

Δεν έχετε ισχυρές συνεργασίες σε εθνικό και διεθνές επίπεδο;

Δεν γνωρίζετε πώς να προσεγγίσετε με επιτυχία τους κατάλληλους εταίρους από άλλους τομείς;

Φοβάστε ότι οι νέοι εταίροι δεν θα είναι αξιόπιστοι;

Τώρα έχουμε την δυνατότητα να εντάξουμε εσάς και τον φορέα σας στο δίκτυο συνεργατών μας.

790 partners σε ολο τον κοσμο

Μαζί μας κατορθώνετε διαρκή δικτύωση!

  • συντάσσουμε ένα σωστό προφίλ του φορέα σας στην ελληνική και αγγλική γλώσσα
  • δηλώνουμε συστηματικά το φορέα σας σε ελληνικά και ευρωπαϊκά δίκτυα συνεργασίας

προωθείται ο φορέας σας σε κοινωνικά δίκτυα συναφή με κοινοτικά και εθνικά προγράμματα

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ

Το Τμήμα Χρηματοδοτήσεων της εταιρεία AVMap GIS A.E. (μέλος του Ελληνικού ομίλου AVMap), έχει μία διαρκή ανοδική πορεία από το 2003. Σήμερα συνεργαζόμαστε και εξυπηρετούμε περισσότερους από 120 πελάτες, κυρίως στο Δημόσιο και ευρύτερο Δημόσιο Τομέα, αλλά και στα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της Ελλάδας και της Κύπρου, διατηρώντας ένα πανευρωπαϊκό δίκτυο 775 φορέων. Εξειδικευμένοι συνεργάτες αναλύουν τις ανάγκες σας, συντάσσουν τεχνικά δελτία και φακέλους χρηματοδότησης για προσκλήσεις του ΕΣΠΑ και των Ευρωπαϊκών χρηματοδοτικών εργαλείων, καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα αντικειμένων.

ΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ

Δεν παρέχουμε απρόσωπες μαζικές υπηρεσίες.

Δεν παρήγαμε, ούτε και θα παράγουμε μαζικές τυποποιημένες υπηρεσίες.

Δεν στήνουμε business plans με τα ίδια γραφήματα για όλη την Ελλάδα.