Τι θα θέλαμε από εσάς

Ένας σημαντικός παράγοντας επιτυχίας του Ομίλου AVMap είναι οι ίδιοι οι άνθρωποί του. Σεβόμαστε τους ανθρώπους μας, υποστηρίζουμε τις προσπάθειές τους και εργαζόμαστε με στόχο το καλύτερο αποτέλεσμα. Θέλουμε όλοι οι άνθρωποί μας να είναι υπερήφανοι που εργάζονται στην AVMap και να είναι ικανοποιημένοι με την εργασία τους.

Προϋπόθεση είναι η σκληρή προσπάθεια, η σωστή συμπεριφορά και η υγειής αντίληψη. Θέλουμε να έχουμε το κίνητρο να προάγουμε τους συνεργάτες μας σε ανώτερες θέσεις, αφήνοντας έτσι χώρο για την πρόσληψη νέων.

Σκοπός μας είναι να προσλαμβάνουμε ανθρώπους που διαθέτουν ταλέντο, ενέργεια, δέσμευση στην επίτευξη των στόχων και ικανότητα να σκέφτονται πέρα από τα προκαθορισμένα. Εάν είστε ένα δυναμικό άτομο ηλικίας κάτω των 45 ετών, με κατάλληλη μόρφωση και ενδιαφέρον για εργασία, τότε ελάτε σε εμάς.

Διαδικασία επιλογής

Οι υποψήφιοι μπορούν να αποστέλλουν το βιογραφικό τους μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο hr@avmap.gr. Συμπληρώνοντας όσο πληρέστερα μπορείτε το βιογραφικό σας μας βοηθάτε να επιλέξουμε σωστότερα.

Κάθε εβδομάδα το Τμήμα Ανθρωπίνων Πόρων του Ομίλου αποδελτιώνει/προ-αξιολογεί τα βιογραφικά που λαμβάνει και καλεί τους υποψηφίους με σειρά καταλληλότητας.

Επιλέξτε κάποιο τμήμα για να δείτε τις διαθέσιμες θέσεις.