AVMap GIS Α.Ε.
ένας κόσμος υπηρεσιών


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


  Ζάππειο Μέγαρο, 25 έως 27 Νοεμβρίου 2021


Η καινοτόμα εφαρμογή για έξυπνα κινητά Alert 24/7 παρουσιάζεται στην 8η Διεθνή έκθεση τουρισμού «8th ATHENS INTERNATIONAL TOURISM& CULTUREEXPO2021» που θα πραγματοποιηθεί στο Ζάππειο Μέγαρο από 25 έως 27 Νοεμβρίου 2021.

Περισσότερα...

Η AVMap σε συνεργασία με το Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών & Εξοικονόμησης Ενέργειας (ΚΑΠΕ), ανέπτυξαν 2 διαδικτυακές εφαρμογές για την χαρτογράφηση Τυπολογιών Δημοτικών Κτιρίων και την αυτοματοποιημένη ιεράρχηση μέτρων ενεργειακής αναβάθμισης του Δήμου Ηρακλείου Κρήτης, προκειμένου να βοηθήσουν στην οργάνωση του Συστήματος Διαχείρισης Πληροφοριών .

Οι εφαρμογές αναπτύχθηκαν στα πλαίσια του προγράμματος IMPULSE (Ολοκληρωμένη Υποστήριξη Διαχείρισης για την Ενεργειακή απόδοση στα Μεσογειακά Δημοτικά Κτίρια)

Περισσότερα...

 
H AVMap GIS A.E  έχει υλοποιήσει διαφόρων ειδών Συστήματα, για Δήμους και όχι μόνο. Συστήματα Πληροφορικής και Γεωπληροφορικής φύσεως, που αφορούν την εξυπηρέτηση και την διευκόλυνση των πολιτών αλλά και του προσωπικού που εργάζεται για τις δράσεις και την επιτυχία όλων των έργων.

Στα πλαίσια της έως σήμερα συνεργασίας μας με το Δήμο Αιγάλεω, έχουμε αποδελτιώσει και οπτικοποιήσει 563 δράσεις προϋπολογισμού 17,8 εκ.€, οι οποίες περιλαμβάνουν 1908 βήματα υλοποίησης και αναλύονται σε 162 προμήθειες, 7 μελέτες, 16 τεχνικά έργα, 88 υπηρεσίες, 250 επισκευές-συντηρήσεις και 40 εκδηλώσεις που υλοποίησαν οι υπηρεσίες του Δήμου στο σύνολό τους!

Στα πλαίσια της έως σήμερα συνεργασίας μας με το Δήμο Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, έχουμε αποδελτιώσει και οπτικοποιήσει 1019 δράσεις προϋπολογισμού 43,3 εκ.€, οι οποίες περιλαμβάνουν 4991 βήματα υλοποίησης και αναλύονται σε 358 προμήθειες, 50 μελέτες, 98 τεχνικά έργα, 268 υπηρεσίες, 149 επισκευές-συντηρήσεις και 94 εκδηλώσεις που υλοποίησαν οι υπηρεσίες του Δήμου στο σύνολό τους!

 

Η AVMap, σε στενή συνεργασία με το Δήμο Παλλήνης από το 2017 έως σήμερα, αναπτύσσει ένα σύστημα ολοκληρωμένων υπηρεσιών πληροφόρησης και εξυπηρέτησης των πολιτών.

Περισσότερα...

Η διαδικτυακή πύλη και η mobile εφαρμογή του έργου “e-Μεγανήσι: Καινοτόμο Πληροφοριακό Σύστημα Τουριστικής Προβολής Δήμου Μεγανησίου” είναι πλέον διαθέσιμες σε πλήρη λειτουργία για το κοινό.

Περισσότερα...

Η AVMap, πρωτοπόρος στην Ελλάδα στην δημιουργία ανοιχτού ψηφιακού περιεχομένου, δημιούργησε αποθετήριο ανοιχτού ψηφιακού περιεχομένου στα πλαίσια του έργου «Ανάπτυξη Ψηφιακών Υπηρεσιών Ανάδειξης του Πολιτιστικού Αποθέματος του Αρχαιολογικού Μουσείου Χανίων».

Περισσότερα...

Η AVMap GIS A.E., συμμετέχει ως βασικός partner στο έργο GreenYourMove συνολικού Π/Υ 1.220.052€ που χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση στα πλαίσια του LIFE. Συνολικά για το 2015 εγκρίθηκαν 2 έργα στον άξονα Environment and Resource Efficiency.

Περισσότερα...

Η AVMap GIS AE ολοκλήρωσε 03.03.2015 με επιτυχία το δικτυακό GIS με τις μονάδες υγείας που εποπτεύει το Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής.

Υπεγράφη η σύμβαση μεταξύ της Ειδικής Υπηρεσίας ΟΠΣ του ΕΣΠΑ και της εταιρείας ψηφιακών εφαρμογών AVMap GIS Α.Ε., για την παροχή υπηρεσιών υποστήριξης που αφορούν στην ανανέωση και συντήρηση του ολοκληρωμένου portal παρουσίασης των έργων ΕΣΠΑ και των Κρατικών Ενισχύσεων (http://www.ops.gr και http://www.anaptyxi.gov.gr).

Ολοκληρώθηκε η παράδοση, μηχανική και ηλεκτρολογική εγκατάσταση και δοκιμαστική λειτουργία των αυτόνομων φωτοσυστημάτων σύγχρονης τεχνολογίας LED, σε στάσεις αστικής συγκοινωνίας του Δήμου Πάρου, οι οποίες έως σήμερα δεν είχαν δυνατότητα ηλεκτροδότησης.

Στις 23.12.2014 κατακυρώθηκε στην Millenguard Security η φύλαξη των κτιρίων της Γενικής Δ/νσης Ιθαγένειας και Μεταναστευτικής Πολιτικής του Υπουργείου Εσωτερικών, στον Πειραιά, για το έτος 2015.

Ο Δήμος Ρεθύμνης με την υπ αριθμόν 1297 απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής του, επιλέγει (μετά από διαδικασία ανοικτού διαγωνισμού) την AVMap GIS A.E. για την υλοποίηση του έργου με τίτλο “Πολιτιστικά μονοπάτια Δήμου Ρεθύμνου και ανάπτυξη ψηφιακών υπηρεσιών ανάδειξης και προβολής πολιτιστικού αποθέματος τοπικών μουσειακών συλλογών”.

Η συνολική αξία του έργου ανέρχεται στις 287.369,82€ + ΦΠΑ.

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 17 Ιουλίου 2014 η 1η συνάντηση εργασίας της Εθνικής Ομάδας Στήριξης για την ηλεκτροκίνηση και την βιώσιμη αστική κινητικότητα.

Συνημμένα:
Μεταφόρτωση αυτού του αρχείου (mototriti_1.png)mototriti_1.png[ ]917 kB

Περισσότερα...

Στις 26.06.2014 κατακυρώθηκε στην AVMap GIS A.E. ο διαγωνισμός με αντικείμενο την "e-Meganisi: Καινοτόμο Πληροφοριακό Σύστημα Τουριστικής Προβολής Δήμου Μεγανησίου".


Η συνολική αξία του έργου ανέρχεται στις 45.850,00€ πλέον Φ.Π.Α.

Στις αυτοδιοικητικές εκλογές (18 Μαΐου 2014) στον Δήμο Ραφήνας - Πικερμίου, εξελέγη δημοτικός σύμβουλος ο Καθηγητής και Πρόεδρος της AVMap, Ανδρέας Βασιλόπουλος. Στόχος του να χρησιμοποιήσει την τεχνογνωσία του για να βοηθήσει το Δήμο να αξιοποιήσει όλες τις ευκαιρίες του νέου ΕΣΠΑ και των Ευρωπαϊκών κονδυλίων. Παράλληλα θα δώσει έμφαση σε θέματα ανεργίας και προστασίας/αξιοποίησης του περιβάλλοντος.

Στις 10.01.2015 κατακυρώθηκε στην AVMap GIS A.E. ο διαγωνισμός που αφορά στην “προμήθεια και εγκατάσταση αυτόνομων φωτοσυστημάτων σύγχρονης τεχνολογίας σε στάσεις αστικής συγκοινωνίας στο Δήμο Αιγάλεω”.

Η συνολική αξία υλοποίησης του έργου στις 81.100,00€ πλέον Φ.Π.Α.

Στις 10.12.2013 κατακυρώθηκε στην AVMap GIS A.E. ο διαγωνισμός με αντικείμενο την “προμήθεια και εγκατάσταση αυτόνομων φωτοσυστημάτων σύγχρονης τεχνολογίας σε στάσεις αστικής συγκοινωνίας στο Δήμο Πάρου”.

Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στις 33.350,00€ πλέον Φ.Π.Α.

Στις 09.12.2013 κατακυρώθηκε στην AVMap GIS A.E. ο διαγωνισμός με αντικείμενο την “Ανάπτυξη ψηφιακών υπηρεσιών ανάδειξης του πολιτιστικού αποθέματος του Αρχαιολογικού Μουσείου Χανίων”.

Το έργο θα υλοποιηθεί για λογαριασμό της ΚΕ’ Εφορείας Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Η συνολική αξία του έργου ανέρχεται στις 277.549,35€ πλέον Φ.Π.Α.

Σελίδα 1 από 4

Υποκατηγορίες