AVMap GIS Α.Ε.
ένας κόσμος υπηρεσιών

Θέσεις εργασίας

Τι θα θέλαμε από εσάς

Ένας σημαντικός παράγοντας επιτυχίας του Ομίλου AVMap είναι οι ίδιοι οι άνθρωποί του. Σεβόμαστε τους ανθρώπους μας, υποστηρίζουμε τις προσπάθειές τους και εργαζόμαστε με στόχο το καλύτερο αποτέλεσμα. Θέλουμε όλοι οι άνθρωποί μας να είναι υπερήφανοι που εργάζονται στην AVMap και να είναι ικανοποιημένοι με την εργασία τους.

Προϋπόθεση είναι η σκληρή προσπάθεια, η σωστή συμπεριφορά και η υγειής αντίληψη. Θέλουμε να έχουμε το κίνητρο να προάγουμε τους συνεργάτες μας σε ανώτερες θέσεις, αφήνοντας έτσι χώρο για την πρόσληψη νέων.

Σκοπός μας είναι να προσλαμβάνουμε ανθρώπους που διαθέτουν ταλέντο, ενέργεια, δέσμευση στην επίτευξη των στόχων και ικανότητα να σκέφτονται πέρα από τα προκαθορισμένα. Εάν είστε ένα δυναμικό άτομο ηλικίας κάτω των 45 ετών, με κατάλληλη μόρφωση και ενδιαφέρον για εργασία, τότε ελάτε σε εμάς.

Διαδικασία επιλογής

Οι υποψήφιοι μπορούν να αποστέλλουν το βιογραφικό τους μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο hr@avmap.gr. Συμπληρώνοντας όσο πληρέστερα μπορείτε το βιογραφικό σας μας βοηθάτε να επιλέξουμε σωστότερα.

Κάθε εβδομάδα το Τμήμα Ανθρωπίνων Πόρων του Ομίλου αποδελτιώνει/προ-αξιολογεί τα βιογραφικά που λαμβάνει και καλεί τους υποψηφίους με σειρά καταλληλότητας.

Επιλέξτε κάποιο τμήμα για να δείτε τις διαθέσιμες θέσεις.

Η πρακτική άσκηση είναι για εσάς ευκαιρία για γνώση σε δεκάδες θέματα του αντικειμένου σας, είναι όμως και εμπειρία στον τρόπο λειτουργίας ενός σύνθετου περιβάλλοντος εργασίας. Για εμάς είναι ίσως ο καλύτερος τρόπος να γνωρίσουμε νέους ανθρώπους και να επιλέξουμε όσους έχουν πραγματικό ενθουσιασμό για πρόοδο και εργασία.

Από εσάς, ζητάμε να δείτε την περίοδο της πρακτικής σαν μία μεγάλη πόρτα προς την αγορά εργασίας και όχι σαν συνέχιση των σπουδών σας. Ζητάμε να ενσωματωθείτε στο δυναμικό του Ομίλου AVMap με ειλικρινή διάθεση για πρόοδο. Εάν νομίζετε ότι μπορείτε να ανταπεξέλθετε στην πρόκληση, στείλτε το βιογραφικό σας στο αρμόδιο Τμήμα του HR και εμείς θα σας υποστηρίξουμε με κάθε δυνατό τρόπο.

Αμοιβή: Οι νόμιμες αποδοχές που προβλέπονται για πρακτική άσκηση.

Απαραίτητη η φωτογραφία εντός του βιογραφικόυ σημειώματος.

Οι υποψήφιοι συμπληρώνουν το βιογραφικό τους σημείωμα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο hr@avmap.gr.

Ζητείται seniorπρογραμματιστής/ μηχανικός πληροφορικής στα γραφεία της AVMap στο Πικέρμι για ανάλυση και ανάπτυξη κυρίως διαδικτυακών εφαρμογών (php, css, JavaScript), βάσεων δεδομένων (MySQL) καθώς και σε άλλα περιβάλλοντα ανάλογα με τις ανάγκες της εταιρείας για πλήρη απασχόληση. Θα προσφερθούν ελκυστικές απολαβές αναλόγως προσόντων, ευκαιρίες για εκπαίδευση και εξέλιξη.Μισθός 2.500€ – 3.000€

CVs to secretary@avmap.gr

Αρμοδιότητες

  • Σχεδιασμός, ανάπτυξη και υλοποίηση εφαρμογών πληροφορικής με βάση την ανάλυση αναγκών και τα πρότυπα που εφαρμόζει η εταιρεία   
  • Αξιολόγηση υφιστάμενων εφαρμογών και μελέτη νέων αναγκών με στόχο την υλοποίηση τους
  • Διασύνδεση εφαρμογών μεταξύ τους
  • Συντήρηση εφαρμογών πληροφορικής και επίλυση προβλημάτων και λαθών
  • Επιχειρηματική μελέτη, κατανόηση και αναλυτική καταγραφή νέων απαιτήσεων
  • Ετοιμασία των προτεινόμενων λύσεων και συμμετοχή στον κύκλο ανάπτυξης τους 
  • Δημιουργία τεχνικών εγγράφων και εγχειριδίων εφαρμογών
  • Συνεργασία με εσωτερικές ομάδες για τον εντοπισμό των απαιτήσεων του συστήματος
  • Υποστήριξη και εκπαίδευση χρηστών
  • Τήρηση αρχείων ασφαλείας

Προσόντα

·        Απόφοιτος ΑΕΙ/ΑΤΕΙ Πληροφορικής

·        Πενταετής τουλάχιστον εμπειρία σε παρόμοια θέση

·        Πολύ καλή γνώση php, css, JavaScript και βάσεων δεδομένων (MySQL)

·        Πολύ καλή γνώση της ελληνικής και αγγλικής γλώσσας