Ανανέωση και συντήρηση των δικτυακών τόπων της Υπηρεσίας Ο.Π.Σ., Υπ. Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας

H AVMap GIS Α.Ε. παρέχει ολοκληρωμένη τεχνική υποστήριξη στην Ειδική Υπηρεσία Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος (ΟΠΣ) του Υπουργείου Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, για την ανανέωση και συντήρηση των διαδικτυακών τόπων της Υπηρεσίας ΟΠΣ (http://www.ops.gr και http://www.anaptyxi.gov.gr). 

Ο διαδικτυακός τόπος www.anaptyxi.gov.gr είναι η πύλη της Υπηρεσίας ΟΠΣ που απευθύνεται στους πολίτες για την ενημέρωσή τους σχετικά με την πορεία υλοποίησης και απορρόφησης του ΕΣΠΑ. Ο διαδικτυακός τόπος www.ops.gr απευθύνεται στα στελέχη των Φορέων Διαχείρισης για ενημέρωσή τους σχετικά με τη λειτουργία του Πληροφοριακού Συστήματος του ΕΣΠΑ και της αρμόδιας Ειδικής Υπηρεσίας Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος (ΟΠΣ). 

 

 

PROJECTS

Διεθνές συνέδριο Γεωμορφολογίας 2011

Διεθνές συνέδριο Γεωμορφολογίας 2011 Ολοκλήρωση δικτυακού τόπου www.geomorphology2011.geol.uoa.gr. Υλοποιήθηκε ο δικτυακός τόπος www.geomorphology2011.geol.uoa.gr για το Διεθνές Συνέδριο Γεωμορφολογίας 2011. Φορέας ανάθεσης: Εθνικό & Καποδιστριακό Παν/μιο Αθηνών, Επιτροπή Γεωμοφολογίας- Νίκη

Περισσότερα »