
Σχέδιο ολοκληρωμένης αστικής ανάπτυξης Δήμου Σπάρτης
Σχέδιο ολοκληρωμένης αστικής ανάπτυξης Δήμου Σπάρτης Στα πλαίσια του έργου αναπτύχθηκαν ψηφιακά δεδομένα του Δήμου Σπάρτης που αφορούσαν σε πολεοδομικά στοιχεία, σημεία ενδιαφέροντος και οδικό
Για τον Δήμο Πλαστήρα αναπτύχθηκε ένα ολοκληρωμένο πολυχρηστικό γεωγραφικό σύστημα πληροφοριών, στα πλαίσια του υποέργου 2.
Για τις ανάγκες του έργου αναπτύχθηκε μια γεωγραφική βάση δεδομένων με πολεοδομικά δεδομένα, οδικό δίκτυο, διοικητικά όρια δήμου και δημοτικών διαμερισμάτων, δημόσια έργα, τουριστικές επιχειρήσεις και αξιοθέατα και μια σειρά εφαρμογών για την βέλτιστη εξυπηρέτηση των πολιτών και των στελεχών του Δήμου. Αναπτύχθηκε επίσης δικτυακή εφαρμογή δυναμικών χαρτών η οποία ενσωματώθηκε στο δικτυακό τόπο του Δήμου, με δυνατότητα επεξεργασίας των χαρτών αυτών. Το προσωπικό του Δήμου εκπαιδεύτηκε στη χρήση της δικτυακής εφαρμογής για διάστημα ενός μήνα καθώς επίσης παράχθηκε τεχνική υποστήριξη.
Έτος υλοποίησης: 2007

Σχέδιο ολοκληρωμένης αστικής ανάπτυξης Δήμου Σπάρτης Στα πλαίσια του έργου αναπτύχθηκαν ψηφιακά δεδομένα του Δήμου Σπάρτης που αφορούσαν σε πολεοδομικά στοιχεία, σημεία ενδιαφέροντος και οδικό

Αναβάθμιση ποιότητας ζωής και περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση την τοπικής κοινωνίας του Δ. Μελισσίων Στα πλαίσια του έργου συστήθηκε μια επιτροπή περιβαλλοντικής αναβάθμισης του Δήμου για την

Κατασκευή ψηφιακών χαρτών μέσω GIS Δήμου Σάμης Για το Δήμο Σάμης αναπτύχθηκε ένα πολυχρηστικό καινοτόμο ΓΠΣ με σκοπό τη διαχείριση πληροφοριών σχετικών με την τοπογραφία,

Για τη Δ/νση Σχεδιασμού και Ανάπτυξης της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης πραγματοποιήθηκε η παραγωγή του υλικού διάδοσης των παραδοτέων στο ευρύ κοινό του προγράμματος

Ιστοσελίδα Δημάρχου Νέας Μάκρης Ολοκλήρωση του δικτυακού τόπου www.iordanislouizos.gr Υλοποιήθηκε ο δικτυακός τόπος www.iordanislouizos.gr του Δημάρχου Νέας Μάκρης. Φορέας ανάθεσης: Δήμαρχος Νέας Μάκρης, Ιορδάνης Λουίζος Έτος υλοποιήσης: 2010

Παροχή συμβουλευτικής υποστήριξης για το έργο “Ανάπτυξη καινοτόμων έξυπνων συσκευασιών για επιτόπια, μη καταστροφική αξιολόγηση της ποιότητας τροφίμων με τη χρήση οργανικής φωτονικής στα υλικά