Ακαδημαϊκός Λόγος

 

Ολοκλήρωση δικτυακού τόπου www.alogos.gr.

Υλοποιήθηκε ο δικτυακός τόπος www.alogos.gr της εφημερίδας Ακαδημαϊκός Λόγος.
Φορέας ανάθεσης: Ακαδημαϊκός Λόγος


Έτος υλοποίησης: 2007

 

Δημοσίου τομέα

Ανάπτυξη εφαρμογής GIS και ψηφιακών πολεοδομικών δεδομένων Δήμου Δράμας

Ανάπτυξη εφαρμογής GIS και ψηφιακών πολεοδομικών δεδομένων Δήμου Δράμας Για το Δήμο Δράμας αναπτύχθηκε και εγκατάσταθηκε ολοκληρωμένου ΓΠΣ, στο οποίο αναπτύχθηκε γεωγραφική βάση δεδομένων με

Περισσότερα »
Δημοσίου τομέα

Διεθνές συνέδριο Γεωμορφολογίας 2011

Διεθνές συνέδριο Γεωμορφολογίας 2011 Ολοκλήρωση δικτυακού τόπου www.geomorphology2011.geol.uoa.gr. Υλοποιήθηκε ο δικτυακός τόπος www.geomorphology2011.geol.uoa.gr για το Διεθνές Συνέδριο Γεωμορφολογίας 2011. Φορέας ανάθεσης: Εθνικό & Καποδιστριακό Παν/μιο Αθηνών, Επιτροπή Γεωμοφολογίας- Νίκη

Περισσότερα »
Δημοσίου τομέα

Ανάπτυξη εφαρμογής GIS και ψηφιακών πολεοδομικών δεδομένων Δήμου Πτολεμαΐδας

Ανάπτυξη εφαρμογής GIS και ψηφιακών πολεοδομικών δεδομένων Δήμου Πτολεμαΐδας Για το Δήμο Πτολεμαΐδας αναπτύχθηκε και εγκαταστάθηκε ολοκληρωμένο ΓΠΣ. Συγκεριμένα, αναπτύχθηκε μία γεωγραφική βάση δεδομένων με

Περισσότερα »
Δημοσίου τομέα

Ανάπτυξη καινοτόμου GIS Δήμου Ερίσου

Ανάπτυξη καινοτόμου GIS Δήμου Ερίσου Για το Δήμο Ερίσου αναπτύχθηκε και εγκαταστάθηκε ένα oλοκληρωμένο ΓΠΣ. Συγκεριμένα, αναπτύχθηκε μια γεωγραφική βάση δεδομένων με θέσεις τουριστικού ενδιαφέροντος,

Περισσότερα »
Δημοσίου τομέα

Ψηφιακή περιβαλλοντική και γεωμορφολογική μελέτη Δήμου Ομηρούπολης μέσω GIS

Ψηφιακή περιβαλλοντική και γεωμορφολογική μελέτη Δήμου Ομηρούπολης μέσω GIS Για το Δήμο Ομηρούπολης αναπτύχθηκε ένα πολυχρηστικό καινοτόμο ΓΠΣ με σκοπό τη διαχείριση πληροφοριών σχετικών με

Περισσότερα »
Εθνικά ερευνητικά

Ανάπτυξη καινοτόμου έξυπνης συσκευασίας επιτόπιας-μη καταστρεπτικής αποτίμησης ποιότητας τροφίμων με εφαρμογή οργανικής φωτονικής στο υλικό συσκευασίας – OLED Lumin FoodPack

Παροχή συμβουλευτικής υποστήριξης για το έργο “Ανάπτυξη καινοτόμων έξυπνων συσκευασιών για επιτόπια, μη καταστροφική αξιολόγηση της ποιότητας τροφίμων με τη χρήση οργανικής φωτονικής στα υλικά

Περισσότερα »