ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Οι ηλιακοί στύλοι προσφέρουν αυτονομία, εξοικονόμηση ενέργειας και δυνατότητα ηλεκτροφωτισμού σε περιοχές όπου δεν είναι εύκολη η σύνδεση με το δίκτυο ηλεκτρισμού. Με μικρά panels υψηλής απόδοσης, μετατρέπουν την ηλιακή ενέργεια σε ηλεκτρική μέσω των φωτοβολταϊκών στοιχείων, την αποθηκεύουν σε ειδικούς συσσωρευτές και την αξιοποιούν για τροφοδοσία λαμπτήρων (συστήνονται συστήματα LED λόγω χαμηλής κατανάλωσης) ή πινακίδων σήμανσης, κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Ιδιαίτερα απλά και εύκολα στην τοποθέτηση, δεν απαιτούν ηλεκτρολογική εγκατάσταση, αποτελώντας ιδανική λύση σε πολλές περιπτώσεις δυσπρόσιτων, αλλά και ευπρόσιτων θέσεων.

Με σύνδεση ενός απλού φωτοκύτταρου αποκτούν τη δυνατότητα προγραμματισμού για να λειτουργούν αυτόματα όταν ο περιβάλλον φωτισμός βρίσκεται κάτω από ένα όριο, ενώ με αισθητέρες ανίχνευσης κίνησης μπορούμε να προγραμματίσουμε τη λειτουργία όταν υπάρχει σε κοντινή ακτίνα κίνηση. Έτσι εξοικονομείται ενέργεια και αυξάνεται ακόμα περισσότερο η αυτονομία των φωτο-συστημάτων.

Χρησιμοποιείστε τις λύσεις μας για τον καλύτερο φωτισμό της περιοχής σας, αλλά και για την ευαισθητοποίηση των κατοίκων στις νέες μορφές ανανεώσιμης ενέργειας και στην τεχνολογία Led. Ζητήστε μας ολοκληρωμένες προτάσεις προμήθειας φωτοσυστημάτων, εγκατάστασης, συντήρησης και δράσεων προβολής/δημοσιότητας και αξιοποιείστε τη δύναμη των εξειδικευμένων τμημάτων της εταιρείας μας.

Η εταιρεία μας έχει εξασφαλίσει αξιόπιστες συνεργασίες με μεγάλους οίκους του εξωτερικού, ώστε να μπορεί να προσφέρει προσαρμοσμένες λύσεις καλύπτοντας το συνδυασμό, έντασης φωτισμού, μοντέρνας/παραδοσιακής σχεδίασης, λειτουργιών αυτοματισμού. Δείτε ορισμένες από τις παρακάτω λύσεις των φωτοσυστημάτων μας.

Σημείωση: Ρωτήστε μας για την αντιστοιχία φωτεινότητας Led – Συμβατικών φωτιστικών. Σε γεινκές γραμμές μπορείτε να θεωρήσετε ότι στα ίδια Watt, τα Led είναι 5 φορές ισχυρότερα από τα συμβατικά φωτιστικά.

ENVIROMENT

Φωτιστικά LED δρόμου

Φωτιστικά LED δρόμου Η σειρά φωτιστικών δρόμου LED F-STR-V προσφέρει αξιόπιστο και ιδιαίτερα αποδοτικό φωτισμό. Είναι ελαφρύ, κατασκευασμένο από αλουμίνιο, με σχεδιασμό που εξασφαλίζει χαμηλή

Περισσότερα »
ENVIROMENT

Πλεονεκτήματα

Απόσβεση Κόστους Εκτός από την οικονομία στην κατανάλωση ρεύματος και στην αντικατάσταση των λαμπτήρων, ο φωτισμός με LED παρέχει μία σειρά από πλεονεκτήματα που αναβαθμίζουν

Περισσότερα »
ENVIROMENT

Απόσβεση Κόστους

Απόσβεση Κόστους Ένας βασικός παράγοντας των LED είναι το κόστος. Σήμερα ένας λαμπτήρας τεχνολογίας Led είναι αρκετές φορές πιο ακριβός από τις υπάρχουσες τεχνολογίες φωτισμού.

Περισσότερα »
ENVIROMENT

Προβολείς LED

Προβολείς LED Για αθλητικές εγκαταστάσεις, parking, γήπεδα και μεγάλους ανοικτούς χώρους, υπάρχουν ειδικοί προβολείς τεχνολογίας Led. Εξασφαλίζουν άριστο φωτισμό, μεγάλη διάρκεια ζωής (έως και 80.000

Περισσότερα »