ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Η 10ετής εμπειρία της AVMap στην τεχνική υποστήριξη εταιρειών και πανεπιστημιακών γραφείων μας καθιστά αποτελεσματικούς στην επίλυση προβλημάτων hardware και software, καθώς και στην προστασία των δεδομένων σας με περιοδικά backup. Η υποστήριξη από τους τεχνικούς μας γίνεται στον χώρο σας αλλά και εξ αποστάσεως είτε τηλεφωνικά, είτε με την χρήση προγραμμάτων απομακρυσμένης βοήθειας, ώστε να διορθώνεται το πρόβλημα άμεσα.

Διαλέξτε ανάμεσα στην On-demand τεχνική υποστήριξη, χωρίς συμβόλαια και δεσμεύσεις, με τις καλύτερες τιμές της αγοράς ή απολαύστε τη σιγουριά, την αμεσότητα και τις δωρεάν παροχές που προσφέρουν τα συμβόλαια μας.

Οι τεχνικοί της εταιρίας βρίσκονται σε συνεχή κίνηση σε όλο το λεκανοπέδιο και τους χώρους των Πανεπιστημίων, με αποτέλεσμα να είναι πάντα δίπλα σας όταν τους χρειάζεστε.

IT

Συμβόλαιο

Συμβόλαιο Για εσάς που θέλετε άμεση εξυπηρέτηση και λύσεις σε όποια προβλήματα προκύπτουν χωρίς καθυστερήσεις, η AVMap έχει ετοιμάσει και σας προσφέρει μία σειρά συμβολαίων

Περισσότερα »
IT

On Demand

On Demand Τιμοκατάλογος υπηρεσιών Υπηρεσία Κόστος Επισκευή/αναβάθμιση υπολογιστών στο χώρο σας €42 η 1η ώρα €29 για κάθε επιπλέον ώρα Επισκευή/αναβάθμιση υπολογιστή στο χώρο μας €33

Περισσότερα »