Όμιλος εταιρειών Βασιλόπουλου
ένας κόσμος υπηρεσιών

Το έργο της δημιουργίας της πλατφόρμας υλοποιείται τόσο για την πληροφόρηση όσο και για την διαφάνεια σε έργα και δράσεις, της τοπικής κοινωνίας του Δήμου Διονύσου.

Περισσότερα...

Το έργο της δημιουργίας της πλατφόρμας υλοποιείται τόσο για την πληροφόρηση όσο και για την διαφάνεια σε έργα και δράσεις, της τοπικής κοινωνίας του Δήμου Χαλανδρίου.


Περισσότερα...

Το έργο της δημιουργίας της πλατφόρμας υλοποιείται τόσο για την πληροφόρηση όσο και για την διαφάνεια σε έργα και δράσεις, της τοπικής κοινωνίας του Δήμου Σπάτων-Αρτέμιδος.

Περισσότερα...

Στα πλαίσια της συνεργασίας με τον Δήμο Παλλήνης, αναπτύξαμε μια διαδικτυακή σύγχρονη πλατφόρμα που περιλαμβάνει σημεία ενδιαφέροντος, αξιοθέατα και τις τοπικές επιχειρήσεις του Δήμου Παλλήνης.

Περισσότερα...

Η AVMAP δημιούργησε για τον Δήμο Παλλήνης την πλατφόρμα "Get A Pet", ένα ολοκληρωμένο περιβάλλον καταγραφής αδέσποτων ζώων, με άμεσο σκοπό την προστασία αλλά και την υιοθεσία τους από τους πολίτες.

Περισσότερα...

Η AVMap σε συνεργασία με το Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών & Εξοικονόμησης Ενέργειας (ΚΑΠΕ), ανέπτυξαν 2 διαδικτυακές εφαρμογές για την χαρτογράφηση Τυπολογιών Δημοτικών Κτιρίων και την αυτοματοποιημένη ιεράρχηση μέτρων ενεργειακής αναβάθμισης του Δήμου Ηρακλείου Κρήτης, προκειμένου να βοηθήσουν στην οργάνωση του Συστήματος Διαχείρισης Πληροφοριών .

Περισσότερα...

Το έργο της δημιουργίας της πλατφόρμας υλοποιείται τόσο για την πληροφόρηση όσο και για την διαφάνεια σε έργα και δράσεις, της τοπικής κοινωνίας του Δήμου Παλλήνης.

Περισσότερα...

Για το Δήμο Τοπείρου πραγματοποιήθηκε η ψηφιακή καταγραφή των εγκεκριμένων κοινόχρηστων χώρων και η εισαγωγή τους σε θεματικό χάρτη σύμφωνα με το Ν4315/2014 – ΦΕΚ 269

Περισσότερα...

Για τον Δήμο Ζίτσας αναπτύχθηκε με εφαρμογές Γεωπληροφορικής - GIS μια κεντρική Γεωγραφική Βάση Δεδομένων που οργανώνει τα χωρικά δεδομένα (ψηφιοποιημένα δεδομένα, kml, αρχεία autocad κλπ).

Περισσότερα...

Το έργο της δημιουργίας της πλατφόρμας υλοποιείται τόσο για την πληροφόρηση όσο και για την διαφάνεια σε έργα και δράσεις, της τοπικής κοινωνίας του Δήμου Αιγάλεω.

Περισσότερα...

Το έργο της δημιουργίας της πλατφόρμας για τον Δήμο Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης αναπτύσσει διαδραστικά τα στατιστικά στοιχεία των δράσεων και των έργων που υλοποιούνται και εξελίσσονται καθημερινά.

Περισσότερα...

Για τον Δήμο Ζαγοράς Μουρεσίου αναπτύχθηκε με εφαρμογές Γεωπληροφορικής - GIS μια Γεωγραφική Βάση Δεδομένων που οργανώνει τόσο τα χωρικά δεδομένα όσο και τα αλφαριθμητικά.

 

Περισσότερα...

Στα πλαίσια του έργου αναπτύσσεται ένα πλήρως λειτουργικό και επεκτάσιμο GIS. Η χωρική βάση δεδομένων θα περιλαμβάνει:

Περισσότερα...

Στα πλαίσια του έργου έγινε καταγραφή των κοινόχρηστων χώρων του Δήμου Τανάγρας και αποτύπωσή τους σε GIS επίπεδα πληροφοριών. 

Περισσότερα...

Στα πλαίσια του έργου έγινε καταγραφή των κοινόχρηστων χώρων του Δήμου Ναυπακτίας και αποτύπωσή τους σε GIS επίπεδα πληροφοριών. 

Περισσότερα...

Στα πλαίσια του έργου έγινε καταγραφή των κοινόχρηστων χώρων του Δήμου Δέλτα και αποτύπωσή τους σε GIS επίπεδα πληροφοριών.

Περισσότερα...

H AVMap GIS Α.Ε. για λογαριασμό της Ανώνυμης Εταιρείας Ανάπτυξης, Διαχείρισης, Εκτίμησης και Διαμεσολάβησης Ακινήτων Pointers Property Services SA ανέπτυξε Γεωγραφικό Σύστημα Πληροφοριών καταγραφής περιπτέρων του Δήμου Αθηναίων, στα πλαίσια του έργου «Οριζόντια μέτρα στήριξης αγοράς ακινήτων στο κέντρο της Αθήνας» της Εταιρείας Ανάπτυξης & Τουριστικής Προβολής Αθηνών.

Περισσότερα...

Στα πλαίσια του έργου έγινε καταγραφή των κοινόχρηστων χώρων του Δήμου Σάμου και αποτύπωσή τους σε GIS επίπεδα πληροφοριών.

Περισσότερα...

Το έργο “GreenYourMove: Development and promotion of a co-modal journey planning platform to minimize GHG emission in Europe” αναμένεται να αλλάξει τον τρόπο σχεδιασμού των μετακινήσεων, κατοίκων και τουριστών, τόσο στην Ελλάδα, όσο και σε άλλες Ευρωπαϊκές χώρες. Χρηματοδοτείται στο πλαίσιο του προγράμματος LIFE και αποτελεί ένα από τα δύο έργα που εγκρίθηκαν προς υλοποίηση κατά το 2015 κάτω από τον άξονα Environment and Resource Efficiency. 

Περισσότερα...

Tο έργο υποστήριξε τις υπηρεσίες του Δήμου στην ανάπτυξη και την οργάνωση των χωρικών δεδομένων του με εφαρμογές γεωπληροφορικής και πλέον είναι δυνατή:

Περισσότερα...

Σελίδα 1 από 6