Support
Όμιλος Εταιρειών AVMap - News_AVMap_Group

Όμιλος εταιρειών Βασιλόπουλου
ένας κόσμος υπηρεσιών

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τη συνεργασία του Ομίλου AVMAP με το online web radio SAT Radio (www.satradio.net).
Μέσα από αυτήν τη συνεργασία, το SAT Radio θα απευθυνθεί σαν web ενημερωτικό αλλά και ψυχαγωγικό μέσο σε όλη την Ανατολική Αττική και όχι μόνο.

 
H AVMap GIS A.E  έχει υλοποιήσει διαφόρων ειδών Συστήματα, για Δήμους και όχι μόνο. Συστήματα Πληροφορικής και Γεωπληροφορικής φύσεως, που αφορούν την εξυπηρέτηση και την διευκόλυνση των πολιτών αλλά και του προσωπικού που εργάζεται για τις δράσεις και την επιτυχία όλων των έργων.

Στα πλαίσια της έως σήμερα συνεργασίας μας με το Δήμο Αιγάλεω, έχουμε αποδελτιώσει και οπτικοποιήσει 563 δράσεις προϋπολογισμού 17,8 εκ.€, οι οποίες περιλαμβάνουν 1908 βήματα υλοποίησης και αναλύονται σε 162 προμήθειες, 7 μελέτες, 16 τεχνικά έργα, 88 υπηρεσίες, 250 επισκευές-συντηρήσεις και 40 εκδηλώσεις που υλοποίησαν οι υπηρεσίες του Δήμου στο σύνολό τους!

Στα πλαίσια της έως σήμερα συνεργασίας μας με το Δήμο Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, έχουμε αποδελτιώσει και οπτικοποιήσει 1019 δράσεις προϋπολογισμού 43,3 εκ.€, οι οποίες περιλαμβάνουν 4991 βήματα υλοποίησης και αναλύονται σε 358 προμήθειες, 50 μελέτες, 98 τεχνικά έργα, 268 υπηρεσίες, 149 επισκευές-συντηρήσεις και 94 εκδηλώσεις που υλοποίησαν οι υπηρεσίες του Δήμου στο σύνολό τους!

 

Η AVMap, σε στενή συνεργασία με το Δήμο Παλλήνης από το 2017 έως σήμερα, αναπτύσσει ένα σύστημα ολοκληρωμένων υπηρεσιών πληροφόρησης και εξυπηρέτησης των πολιτών.

Περισσότερα...

Η AVMap GIS AE ολοκλήρωσε 03.03.2015 με επιτυχία το δικτυακό GIS με τις μονάδες υγείας που εποπτεύει το Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής.

Στις αυτοδιοικητικές εκλογές (18 Μαΐου 2014) στον Δήμο Ραφήνας - Πικερμίου, εξελέγη δημοτικός σύμβουλος ο Καθηγητής και Πρόεδρος του Ομίλου AVMap, Ανδρέας Βασιλόπουλος. Στόχος του να χρησιμοποιήσει την τεχνογνωσία του για να βοηθήσει το Δήμο να αξιοποιήσει όλες τις ευκαιρίες του νέου ΕΣΠΑ και των Ευρωπαϊκών κονδυλίων. Παράλληλα θα δώσει έμφαση σε θέματα ανεργίας και προστασίας/αξιοποίησης του περιβάλλοντος.

Συναντήσατε τα στελέχη και τους φρουρούς της Millenguard Security στην Safety Expo 2013 που έλαβε χώρα 8-10 Μαρτίου στο Metropolitan Expo. Είχατε την δυνατότητα να δείτε από κοντά τις καινοτομίες που φέραμε και στην Ελλάδα στον τομέα της ασφάλειας. Με συνέπεια και επαγγελματισμό, καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια για να αξιοποιήσετε όλοι το νέο πρότυπο μοντέλο ασφάλειας.

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας!

Περισσότερα...

Τον Αύγουστο του 2012, ολοκληρώνονται οι διαδικασίες εξαγοράς της Millenguard Security Ltd και η πλήρης ένταξή της στον Όμιλο AVMap. Αμέσως μετά ξεκινά η αξιολόγηση των 150 στελεχών και υπαλλήλων της εταιρείας, με στόχο την πλήρη αναδιοργάνωση του ανθρώπινου δυναμικού, αλλά και η εντατική εκπαίδευση σε θέματα ασφαλείας.

Περισσότερα...

Ντροπιαστική η απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Δήμου Κορυδαλλού για παραγραφή των οφειλών του προς την AVMap GIS AE.

Περισσότερα...

Η AVMap, στο περίπτερο 118, παρουσίαζε την εφημερίδα «Ακαδημαϊκός Λόγος» και την πλατφόρμα εύρεσης εργασίας «job2day.gr». Υπολογίζεται ότι από το περίπτερό μας πέρασαν πάνω από 5.300 άτομα, ενώ μοιράσαμε 4.640 φύλλα της εφημερίδας.

Περισσότερα...

H AVMap συμμετέχει στην έκθεση "Εκπαίδευση 2011", παρουσιάζοντας την εφημερίδα 'ακαδημαϊκός λόγος' και τη νέα πλατφόρμα εύρεσης εργασίας 'job2day.gr'. Σας περιμένουμε...

Περισσότερα...

Έκλεισε το 1ο έτος λειτουργίας της EURINFO GSI, με σημαντική επιτυχία.Το 2010 η Eurinfo υλοποίησε 4 συμβάσεις με το Δημόσιο Τομέα, ενώ σε πολύ καλά επίπεδα έφτασαν και οι πωλήσεις εξοπλισμού SPOT Personal Tracker.

Περισσότερα...

Ολοκληρώθηκε η αντικατάσταση των συμβατικών λαμπτήρων του οδικού φωτισμού, με νέους τεχνολογίας LED. Το έργο περιελάμβανε την προμήθεια φωτιστικών σωμάτων LED, αλλά και μεμονωμένων λαμπτήρων πολλαπλών LED για να τοποθετηθούν σε υπάρχοντα φωτιστικά.

Περισσότερα...

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία αγοράς και διαμόρφωσης του νέου κτιρίου γραφείων που θα στεγάσει τις περισσότερες απο τις εταιρείες του ομίλου AVMap.

Περισσότερα...

Επισκεφτείτε μας στο περίπτερό 37A από 26-29 Νοεμβρίου 2009 στην έκθεση "Polis 2009", στο διεθνές εκθεσιακό κέντρο “HELEXPO” στη Θεσσαλονίκη.


Περισσότερα...

Παρακολουθείστε μαζί μας απευθείας την εκτόξευση του WorldView-2  στις 8 Οκτωβρίου 2009 από τις βάσεις της Boeing

Περισσότερα...

Επισκεφτείτε μας στο περίπτερό T4B από 22-25 Οκτωβρίου 2009 στην έκθεση "Envirotech 2009", στο εκθεσιακό κέντρο “MEC” Παιανίας.


Κατεβάστε το έντυπο της έκθεσης από εδώ.

Περισσότερα...

21 Αυγούστου 2009, Longmont, Colorado: ο WorldView-2 φτάνει στις βάσεις της  Boeing, Vanderberg Air Force Base

Περισσότερα...

Σε όλες τις παραγγελίες που θα γίνουν τους 3 πρώτους μήνες διάθεσης των προϊόντων του WorldView-2

Ενενήντα ημέρες μετά την εκτόξευση του δορυφόρου WorldView-2 (06/10/09) της DigitalGlobe, η AVMap προμηθεύει στην αγορά εικόνες και συναφή προϊόντα του σε μια μοναδική προσφορά.

Περισσότερα...

Σελίδα 1 από 2