Support
Όμιλος Εταιρειών AVMap - News_AVMap GIS Α.Ε.

Όμιλος εταιρειών Βασιλόπουλου
ένας κόσμος υπηρεσιών

Η AVMap σε συνεργασία με το Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών & Εξοικονόμησης Ενέργειας (ΚΑΠΕ), ανέπτυξαν 2 διαδικτυακές εφαρμογές για την χαρτογράφηση Τυπολογιών Δημοτικών Κτιρίων και την αυτοματοποιημένη ιεράρχηση μέτρων ενεργειακής αναβάθμισης του Δήμου Ηρακλείου Κρήτης, προκειμένου να βοηθήσουν στην οργάνωση του Συστήματος Διαχείρισης Πληροφοριών .

Οι εφαρμογές αναπτύχθηκαν στα πλαίσια του προγράμματος IMPULSE (Ολοκληρωμένη Υποστήριξη Διαχείρισης για την Ενεργειακή απόδοση στα Μεσογειακά Δημοτικά Κτίρια)

Περισσότερα...

Υπεγράφη η σύμβαση μεταξύ της Ειδικής Υπηρεσίας ΟΠΣ του ΕΣΠΑ και της εταιρείας ψηφιακών εφαρμογών AVMap GIS Α.Ε., για την παροχή υπηρεσιών υποστήριξης που αφορούν στην ανανέωση και συντήρηση του ολοκληρωμένου portal παρουσίασης των έργων ΕΣΠΑ και των Κρατικών Ενισχύσεων (http://www.ops.gr και http://www.anaptyxi.gov.gr).

Ολοκληρώθηκε η παράδοση, μηχανική και ηλεκτρολογική εγκατάσταση και δοκιμαστική λειτουργία των αυτόνομων φωτοσυστημάτων σύγχρονης τεχνολογίας LED, σε στάσεις αστικής συγκοινωνίας του Δήμου Πάρου, οι οποίες έως σήμερα δεν είχαν δυνατότητα ηλεκτροδότησης.

Στις 23.12.2014 κατακυρώθηκε στην Millenguard Security η φύλαξη των κτιρίων της Γενικής Δ/νσης Ιθαγένειας και Μεταναστευτικής Πολιτικής του Υπουργείου Εσωτερικών, στον Πειραιά, για το έτος 2015.

Ο Δήμος Ρεθύμνης με την υπ αριθμόν 1297 απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής του, επιλέγει (μετά από διαδικασία ανοικτού διαγωνισμού) την AVMap GIS A.E. για την υλοποίηση του έργου με τίτλο “Πολιτιστικά μονοπάτια Δήμου Ρεθύμνου και ανάπτυξη ψηφιακών υπηρεσιών ανάδειξης και προβολής πολιτιστικού αποθέματος τοπικών μουσειακών συλλογών”.

Η συνολική αξία του έργου ανέρχεται στις 287.369,82€ + ΦΠΑ.

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 17 Ιουλίου 2014 η 1η συνάντηση εργασίας της Εθνικής Ομάδας Στήριξης για την ηλεκτροκίνηση και την βιώσιμη αστική κινητικότητα.

Συνημμένα:
Μεταφόρτωση αυτού του αρχείου (mototriti_1.png)mototriti_1.png[ ]917 kB

Περισσότερα...

Στις 26.06.2014 κατακυρώθηκε στην AVMap GIS A.E. ο διαγωνισμός με αντικείμενο την "e-Meganisi: Καινοτόμο Πληροφοριακό Σύστημα Τουριστικής Προβολής Δήμου Μεγανησίου".


Η συνολική αξία του έργου ανέρχεται στις 45.850,00€ πλέον Φ.Π.Α.

Στις 10.01.2015 κατακυρώθηκε στην AVMap GIS A.E. ο διαγωνισμός που αφορά στην “προμήθεια και εγκατάσταση αυτόνομων φωτοσυστημάτων σύγχρονης τεχνολογίας σε στάσεις αστικής συγκοινωνίας στο Δήμο Αιγάλεω”.

Η συνολική αξία υλοποίησης του έργου στις 81.100,00€ πλέον Φ.Π.Α.

Στις 10.12.2013 κατακυρώθηκε στην AVMap GIS A.E. ο διαγωνισμός με αντικείμενο την “προμήθεια και εγκατάσταση αυτόνομων φωτοσυστημάτων σύγχρονης τεχνολογίας σε στάσεις αστικής συγκοινωνίας στο Δήμο Πάρου”.

Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στις 33.350,00€ πλέον Φ.Π.Α.

Στις 09.12.2013 κατακυρώθηκε στην AVMap GIS A.E. ο διαγωνισμός με αντικείμενο την “Ανάπτυξη ψηφιακών υπηρεσιών ανάδειξης του πολιτιστικού αποθέματος του Αρχαιολογικού Μουσείου Χανίων”.

Το έργο θα υλοποιηθεί για λογαριασμό της ΚΕ’ Εφορείας Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Η συνολική αξία του έργου ανέρχεται στις 277.549,35€ πλέον Φ.Π.Α.

Η AVMap GIS AE, εταιρεία του Ομίλου AVMap, ανακοινώνει την απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου για συμμετοχή στο ερευνητικό έργο με τίτλο Ele.C.Tra. “Electric City Transport”, και κωδικό αριθμό IEE/12/041/S12.644730. Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στα 1.309.028 €.

Περισσότερα...

Η AVMap GIS AE, εταιρεία του Ομίλου AVMap, ανακοινώνει την απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου για συμμετοχή στο ερευνητικό πρόγραμμα με τίτλο «Σύστημα εκτίμησης της αποδεκτής Οικολογικής παροχής σε ποτάμια και ρέματα της Ελλάδας» (συντ.τίτλου: ECOFLOW) και κωδικό αριθμό 11ΣΥΝ_8_917. Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στα 703.000 ευρώ.

 

Περισσότερα...

Ολοκληρώθηκε και παραδώθηκε στην Υπηρεσία ΟΠΣ του Υπουργείου Ανάπτυξης  το έργο http://anaptyxi.gov.gr. Με το κλείσιμο της φάσης πιλοτικής λειτουργίας (το Φεβρουάριο του 2012), το Υπουργείο προχωρά άμεσα στη δημοσιοποίηση της ηλεκτρονικής διεύθυνσης.

Περισσότερα...

Ανήκετε σε μια από αυτές;

Δείτε τα αποτελέσματα στο επισυναπτόμενο αρχείο.

 

Συνημμένα:
Μεταφόρτωση αυτού του αρχείου (TOTAL_FINAL_PROPOSALS_THALES.pdf)TOTAL_FINAL_PROPOSALS_THALES.pdf[ ]89 kB

Μπράβο σε όλες τις ομάδες που εγκρίθηκαν στις ερευνητικές προτάσεις "Αρχιμήδης".

Περισσότερα...

Ξεκινά άμεσα η υλοποίηση του έργου «Υποστήριξη για την ανάπτυξη διαδικτυακού εργαλείου παρουσίασης στοιχείων συχρηματοδοτούμενων πράξεων και συστήματος GIS» του Υπουργείου Ανάπτυξης.

Περισσότερα...

435 προτάσεις ΘΑΛΗΣ προκρίνονται για την 2η φάση αξιολόγησης. Μπράβο στις 435 ομάδες που προχωρούν στην επόμενη φάση. Μπράβο και στο Τμ. Χρηματοδοτήσεων & Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων της ΑVMap GIS Α.Ε.

Η AVMapGIS A.E. ολοκλήρωσε με επιτυχία την αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου κατά 100.000€, με καταβολή μετρητών από τους μετόχους, ανεβάζοντας το συνολικό κεφάλαιο στα 400.000€.

Το job2day.gr είναι η νέα επαναστατική πλατφόρμα εύρεσης συνεργατών. Οι επιχειρήσεις καταχωρούν δωρεάν προφίλ, ανεβάζουν λεπτομερείς αγγελίες και αναζητούν συνεργάτες.

Περισσότερα...

Η AVMap GIS AE, στα πλαίσια των δράσεων Κοινωνικής Συνεισφοράς, ανακοινώνει το πρόγραμμα "Δημοτικός e-πάλληλος", για την εκπαίδευση 3.000 Δημοτικών Υπαλλήλων, σε συνεργασία με την Action Synergies. Το πρόγραμμα αποφασίστηκε στα τέλη του 2010, αλλά η δαπάνη εγκρίθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο των εταιρειών, τον Μάρτιο 2011. Ήδη εστάλησαν οι πρώτες προσκλήσεις στα γραφεία Δημάρχων με οδηγίες για τον τρόπο συμμετοχής στο πρόγραμμα.

Περισσότερα...

Σελίδα 1 από 2