Όμιλος εταιρειών Βασιλόπουλου
ένας κόσμος υπηρεσιών

Η διαδικτυακή πύλη και η mobile εφαρμογή του έργου “e-Μεγανήσι: Καινοτόμο Πληροφοριακό Σύστημα Τουριστικής Προβολής Δήμου Μεγανησίου” είναι πλέον διαθέσιμες σε πλήρη λειτουργία για το κοινό.

Περισσότερα...

Η AVMap, πρωτοπόρος στην Ελλάδα στην δημιουργία ανοιχτού ψηφιακού περιεχομένου, δημιούργησε αποθετήριο ανοιχτού ψηφιακού περιεχομένου στα πλαίσια του έργου «Ανάπτυξη Ψηφιακών Υπηρεσιών Ανάδειξης του Πολιτιστικού Αποθέματος του Αρχαιολογικού Μουσείου Χανίων».

Περισσότερα...

Η AVMap GIS A.E., συμμετέχει ως βασικός partner στο έργο GreenYourMove συνολικού Π/Υ 1.220.052€ που χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση στα πλαίσια του LIFE. Συνολικά για το 2015 εγκρίθηκαν 2 έργα στον άξονα Environment and Resource Efficiency.

Περισσότερα...

Η AVMap GIS AE ολοκλήρωσε 03.03.2015 με επιτυχία το δικτυακό GIS με τις μονάδες υγείας που εποπτεύει το Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής.

Υπεγράφη η σύμβαση μεταξύ της Ειδικής Υπηρεσίας ΟΠΣ του ΕΣΠΑ και της εταιρείας ψηφιακών εφαρμογών AVMap GIS Α.Ε., για την παροχή υπηρεσιών υποστήριξης που αφορούν στην ανανέωση και συντήρηση του ολοκληρωμένου portal παρουσίασης των έργων ΕΣΠΑ και των Κρατικών Ενισχύσεων (http://www.ops.gr και http://www.anaptyxi.gov.gr).

Ολοκληρώθηκε η παράδοση, μηχανική και ηλεκτρολογική εγκατάσταση και δοκιμαστική λειτουργία των αυτόνομων φωτοσυστημάτων σύγχρονης τεχνολογίας LED, σε στάσεις αστικής συγκοινωνίας του Δήμου Πάρου, οι οποίες έως σήμερα δεν είχαν δυνατότητα ηλεκτροδότησης.

Στις 23.12.2014 κατακυρώθηκε στην Millenguard Security η φύλαξη των κτιρίων της Γενικής Δ/νσης Ιθαγένειας και Μεταναστευτικής Πολιτικής του Υπουργείου Εσωτερικών, στον Πειραιά, για το έτος 2015.

Ο Δήμος Ρεθύμνης με την υπ αριθμόν 1297 απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής του, επιλέγει (μετά από διαδικασία ανοικτού διαγωνισμού) την AVMap GIS A.E. για την υλοποίηση του έργου με τίτλο “Πολιτιστικά μονοπάτια Δήμου Ρεθύμνου και ανάπτυξη ψηφιακών υπηρεσιών ανάδειξης και προβολής πολιτιστικού αποθέματος τοπικών μουσειακών συλλογών”.

Η συνολική αξία του έργου ανέρχεται στις 287.369,82€ + ΦΠΑ.

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 17 Ιουλίου 2014 η 1η συνάντηση εργασίας της Εθνικής Ομάδας Στήριξης για την ηλεκτροκίνηση και την βιώσιμη αστική κινητικότητα.

Συνημμένα:
Μεταφόρτωση αυτού του αρχείου (mototriti_1.png)mototriti_1.png[ ]917 kB

Περισσότερα...

Στις 26.06.2014 κατακυρώθηκε στην AVMap GIS A.E. ο διαγωνισμός με αντικείμενο την "e-Meganisi: Καινοτόμο Πληροφοριακό Σύστημα Τουριστικής Προβολής Δήμου Μεγανησίου".


Η συνολική αξία του έργου ανέρχεται στις 45.850,00€ πλέον Φ.Π.Α.

Στις αυτοδιοικητικές εκλογές (18 Μαΐου 2014) στον Δήμο Ραφήνας - Πικερμίου, εξελέγη δημοτικός σύμβουλος ο Καθηγητής και Πρόεδρος του Ομίλου AVMap, Ανδρέας Βασιλόπουλος. Στόχος του να χρησιμοποιήσει την τεχνογνωσία του για να βοηθήσει το Δήμο να αξιοποιήσει όλες τις ευκαιρίες του νέου ΕΣΠΑ και των Ευρωπαϊκών κονδυλίων. Παράλληλα θα δώσει έμφαση σε θέματα ανεργίας και προστασίας/αξιοποίησης του περιβάλλοντος.

Στις 10.01.2015 κατακυρώθηκε στην AVMap GIS A.E. ο διαγωνισμός που αφορά στην “προμήθεια και εγκατάσταση αυτόνομων φωτοσυστημάτων σύγχρονης τεχνολογίας σε στάσεις αστικής συγκοινωνίας στο Δήμο Αιγάλεω”.

Η συνολική αξία υλοποίησης του έργου στις 81.100,00€ πλέον Φ.Π.Α.

Στις 10.12.2013 κατακυρώθηκε στην AVMap GIS A.E. ο διαγωνισμός με αντικείμενο την “προμήθεια και εγκατάσταση αυτόνομων φωτοσυστημάτων σύγχρονης τεχνολογίας σε στάσεις αστικής συγκοινωνίας στο Δήμο Πάρου”.

Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στις 33.350,00€ πλέον Φ.Π.Α.

Στις 09.12.2013 κατακυρώθηκε στην AVMap GIS A.E. ο διαγωνισμός με αντικείμενο την “Ανάπτυξη ψηφιακών υπηρεσιών ανάδειξης του πολιτιστικού αποθέματος του Αρχαιολογικού Μουσείου Χανίων”.

Το έργο θα υλοποιηθεί για λογαριασμό της ΚΕ’ Εφορείας Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Η συνολική αξία του έργου ανέρχεται στις 277.549,35€ πλέον Φ.Π.Α.

Η AVMap GIS AE, εταιρεία του Ομίλου AVMap, ανακοινώνει την απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου για συμμετοχή στο ερευνητικό έργο με τίτλο Ele.C.Tra. “Electric City Transport”, και κωδικό αριθμό IEE/12/041/S12.644730. Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στα 1.309.028 €.

Περισσότερα...

Συναντήσατε τα στελέχη και τους φρουρούς της Millenguard Security στην Safety Expo 2013 που έλαβε χώρα 8-10 Μαρτίου στο Metropolitan Expo. Είχατε την δυνατότητα να δείτε από κοντά τις καινοτομίες που φέραμε και στην Ελλάδα στον τομέα της ασφάλειας. Με συνέπεια και επαγγελματισμό, καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια για να αξιοποιήσετε όλοι το νέο πρότυπο μοντέλο ασφάλειας.

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας!

Περισσότερα...

Η AVMap GIS AE, εταιρεία του Ομίλου AVMap, ανακοινώνει την απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου για συμμετοχή στο ερευνητικό πρόγραμμα με τίτλο «Σύστημα εκτίμησης της αποδεκτής Οικολογικής παροχής σε ποτάμια και ρέματα της Ελλάδας» (συντ.τίτλου: ECOFLOW) και κωδικό αριθμό 11ΣΥΝ_8_917. Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στα 703.000 ευρώ.

 

Περισσότερα...

Τον Αύγουστο του 2012, ολοκληρώνονται οι διαδικασίες εξαγοράς της Millenguard Security Ltd και η πλήρης ένταξή της στον Όμιλο AVMap. Αμέσως μετά ξεκινά η αξιολόγηση των 150 στελεχών και υπαλλήλων της εταιρείας, με στόχο την πλήρη αναδιοργάνωση του ανθρώπινου δυναμικού, αλλά και η εντατική εκπαίδευση σε θέματα ασφαλείας.

Περισσότερα...

Ολοκληρώθηκε και παραδώθηκε στην Υπηρεσία ΟΠΣ του Υπουργείου Ανάπτυξης  το έργο http://anaptyxi.gov.gr. Με το κλείσιμο της φάσης πιλοτικής λειτουργίας (το Φεβρουάριο του 2012), το Υπουργείο προχωρά άμεσα στη δημοσιοποίηση της ηλεκτρονικής διεύθυνσης.

Περισσότερα...

Ανήκετε σε μια από αυτές;

Δείτε τα αποτελέσματα στο επισυναπτόμενο αρχείο.

 

Συνημμένα:
Μεταφόρτωση αυτού του αρχείου (TOTAL_FINAL_PROPOSALS_THALES.pdf)TOTAL_FINAL_PROPOSALS_THALES.pdf[ ]89 kB

Σελίδα 1 από 4

Υποκατηγορίες